Sugestii script filumina.ro

Am adăugat acest articol pentru a afla ce îmbunătățiri îmi recomandați pentru a aduce scriptului filumina.ro, script la care îi ofer actualizări aproximativ de două ori pe an.
Dacă vor fi postate la comentarii anumite sugestii pe care le găsesc utile vor fi implementate, dar pentru celelalte voi adăuga chestionare pentru a fi votate de către posibili utilizatori ai scriptului.
Pentru început voi adăuga meniul „legături virtuale”, meniu care mi-a fost cerut de majoritatea utilizatorilor, dar și de mulți posibili utilizatori.

2 gânduri despre „Sugestii script filumina.ro


  1. Pentru inceput schimba tema cu una mai dinamica/uzuala. Apoi poti incepe cu adaugarea a mai multe ranguri pentru administratori gen moderator,admin,admin sef etc…


    1. Pentru temă mi s-a mai sugerat varianta de temă care există pe anumite chat-uri, mă refer la tema în care se poate schimba separat culoarea de fundal, culoarea textului, culoarea link-urilor și dimensiunea textului.
      Această temă nu este greu de implementat, și o să fie implementată în acest script, cu posibilitatea de setare de către administrator ca default pentru toți utilizatorii a temei care este setată acum, sau a setului menționat mai sus.
      Referitor la funcții, cred că în actualizarea din toamnă o să fac totul pe bază de permisiuni, adică inițial un membru primește funcție de administrator, iar apoi i-se acordă fiecare permisiune în parte, astfel nu vor mai fi necesare nivele.

Lasă un răspuns