Metoda corectă de instalare crack pentru Jaws

Am testat tot felul de variante pentru a putea folosi un Jaws cu crack pe Windows 10 în condiții normale, dar în final am ajuns la următoarea concluzie:
Nu e recomandată rularea jfw.exe cu permisiuni de administrator, deoarece în acest mod chiar și versiunea fără crack are aceleași probleme, adică nu citește în locurile în care citește când rulează fără permisiuni de administrator.
Am resetat/reinstalat Windows-ul de câteva ori, dar după ce instalam Jaws (versiunea demo) funcționa fără probleme, până când copiam fișierul jfw.exe în locația unde se copiază, și îi acordam permisiuni de rulare ca administrator.
Am testat și ce mi-a zis un coleg de școală, și anume că la Jaws 17.0.1010 citește corect, fapt ciudat, deoarece și la acela am setat să ruleze cu permisiuni de administrator.
Pentru teste am folosit Jaws 17 (vre-o trei versiuni cu crack existente "pe piață"), și două versiuni de Jaws 18 (tot cu crack).
Dacă nu se setează jfw.exe să ruleze cu permisiuni de administrator, la executarea fișierului apare eroarea următoare: "A referral was returned from the server".
Am căutat pe "Goagăl" despre această eroare, și am găsit că trebuie modificată valoarea "User Account Control: Only elevate executables that are signed and validated" din "Enabled" în "Disabled", prin executarea "gpedit.msc" și navigarea la locația: Computer Configuration -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> Security Options, dar tot nu a rezolvat problema.
Între timp, am încercat și copierea fișierului "cert.cer" în locația cu fișierul jfw.exe, dar nici după instalarea acelui certificat la întâmplare nu s-a întâmplat nimic îmbucurător.
În final am căutat tot pe "Goagăl", și am găsit un link cu instrucțiunile de care era nevoie!
La link-ul http://www.blindhelp.net/blog/install-and-crack-jaws sunt scrise instrucțiuni în limba Engleză, iar în limba Română pentru instalarea certificatului ele ar putea să sune în felul următor:

  1. Se execută fișierul "cert.cer", fișier care se găsește în folderul "Crack",
  2. Se navighează cu tab până la butonul "Instalare certificat…" sau "Install certificate", unde se apasă tasta Enter,
  3. Se navighează cu săgeată în jos până la opțiunea "Computer local" sau "Local machine", după care se apasă Enter, (acest pas fiind valabil doar pentru versiuni de Windows mai noi de Windows 7),
  4. Se apasă tasta Enter, confirmând butonul "Următorul" sau "Next",
  5. Se navighează cu săgeată în jos până la opțiunea "Plasează toate certificatele în următorul depozit" sau "place all certificates in the following store",
  6. Se navighează cu tab până la butonul "Răsfoire…" sau "Browse…", buton pe care se apasă Enter,
  7. Se navighează cu săgeată în jos până la "Autorități rădăcină de certificate de încredere" sau "Trusted root certification authority", după care se apasă Enter,
  8. Se navighează cu tab până la butonul "Următorul" sau "Next", buton pe care se apasă Enter,
  9. Se navighează cu tab până la butonul "Terminare" sau "Finish", buton pe care se apasă Enter, finalizând instalarea certificatului.

Dacă apare o cerere de confirmare suplimentară de securitate, se aprobă instalarea certificatului.
După instalarea cu succes a certificatului, Jaws citește în toate locurile, precum în varianta fără crack; deasemenea și pornește (dacă a fost setat) în mod automat odată cu pornirea Windows-ului.

Lasă un răspuns