Script filumina.ro 28-01-2016

CITEȘTE ÎNTREGUL DOCUMENT, PENTRU O INSTALARE CORECTĂ A SCRIPTULUI!
Scriptul care a fost pe https://www.filumina.ro în data de 28-01-2016, plus ceva modificari.
ESTE INTERZISĂ VÂNZAREA LUI, SAU INSTALAREA CONTRA-COST!
Baza de date are peste 8 MB, pentru că are toate inserările în tabelele:
biblia_carti,
biblia_texte,
biblia_titluri,
biblia_trimiteri,
localitati,
tari;
dar mai există o bază având inserate doar câte o linie din tabelele mai sus menționate, bază care are numele baza_de_date_mica.
Inițial sunt înregistrați doi utilizatori numiti admin (ID1) și Administrator (ID2), cu parola admin, utilizatori care au permisiuni de proprietar, și sunt și validați.
În caz de erori la instalare, alte erori ale scriptului, sau dacă nu reușești să-i încarci baza de date, răspund la telefon: +40741476860, adresa de e-mail bordanc_nicu@yahoo.com, sau la ID-ul de mess bordanc_nicu.

Ultima versiune actualizată a acestui script publicată de mine pe internet, se va putea descărca de la link-urile: https://www.bordancnicu.ro/category/scripturi/ sau https://www.filumina.ro/descarcari/album/16-scripturi-php-html-si-altele.
Notificările acțiunilor efectuate de membri vin de la cel ce acționează, iar cele ce țin strict de site, de la ID-ul robotului setat în config.php.
Are link-uri optimizate pentru SEO, și sitemap-uri XML care se trimit automat zilnic la Google și Bing.
Are un sistem mai complex de sitemap-uri, generănd sitemap-uri valide în formatele: xml,txt,rss și (experimental) html.
Are implementat MySQLi ca mod de conectare la baza de date, deoarece în versiunea de PHP 7.0.0 a fost eliminat modul vechi de conexiuni la baza de date folosit în Lavalair, iar variabila care trebuie definită în funcții ca și globală pentru conectare la MSQL este "$xyz".

Detalii instalare și configurare:
Pentru funcționare e necesar ca serverul pe care vine instalat acest script să ruleze PHP versiunea 7.0.0 sau mai nouă, și Apache cu modulul Mod_Rewrite.
În php trebuie să fie activate și extensiile: mysqli, mbstring, gd, intl.
După încărcarea scriptului pe server, primul pas constă în completarea variabilelor din config.php.
După completarea variabilelor din config.php, trebuie apelat fișierul bigdump.php, pentru importul bazei de date.
După importarea cu succes a uneia dintre baze de date, trebuie apelat fișierul instalare.php, fișier care execută următoarele modificări:
1. Modifică identitatea lui Vizitator offline din ID-ul 4 în ID-ul 0,
2. Modifică numele lui Robot site, înlocuindul cu numele site-ului setat în config.
3. Setează valoarea 3 pentru AUTO_INCREMENT în tabela membrii.
4. Șterge folderul "actualizare_dela_27-08-2015_la_28-01-2016".
5. Șterge fișierul actualizare.php.
6. Șterge fișierul baza_de_date.sql.
7. Șterge fișierul baza_de_date_mica.sql.
8. Șterge fișierul bigdump.php.
9. Șterge fisierul instalare.php.

Trebuie să editezi următoarele imagini care sunt personalizate cu numele site-ului:
/img/counter.png folosită pentru afișarea statisticilor de pe index jos,
/img/logo.png logoul site-ului,
/img/logo_poze/mare.png
/img/logo_poze/mic.png
/img/logo_poze/mij.png
/img/logo_poze/thumb.png folosite pentru a imprima numele site-ului pe poze.
Numele site-ului mai trebuie modificat și din fișierele robots.txt (liniile 4,5,6,7) și .htaccess (liniile 8 și 9).
Au fost eliminate meniurile Meditația zilei, Resurse creștine, rotește poza și invită prietenii, deasemenea facilități din fișierele: f_blocat, fun (din funcția seo), f_filtru_bb.
Se pot folosi caracteristicile Google Analytics, pentru asta trebuie deschise liniile comentate din f_jos.php, deasemenea modificată variabila care conține identitatea contului ce vine folosit din funcția goagal; tot în această funcție se pot adăuga alte coduri de la site-uri de reclame sau topuri de ex "trafic.ro".
Acest script avănd opțiunea șterge contul, șterge conturile la 90 sau 180 de zile de la inițierea cererii, în mod automat.
Filtrul pentru spam e diferit față de celelalte filtre din Lavalair, prin faptul că pentru filtrare elimină automat orice caracter non alfa numeric și orice cod de zâmbăreț adăugat în lista cu zâmbăreți, fapt pentru care la adăugarea cuvintelor interzise e greșită adăugarea altor caractere exceptând caracterele a-z și 0-9.
Ca și o optimizare suplimentară, acest script are un fișier numit cron_zilnic.php, fișier care dacă permite CPanel-ul site-ului este bine să fie adăugat într-un Cron Job, și să fie executat o singură dată pe zi. Dacă este adăugat într-un Cron Job, trebuie comentată linia require'cron_zilnic.php'; din fișierul index.php (linia 21).
În această versiune a scriptului, a fost implementat încă un fișier numit cron_orar.php, fișier care dacă este adăugat într-un Cron Job care să se execute odată pe oră, trebuie comentată linia 22 din fișierul index.php.
Din tabelele care conțin textele și numele cărților Bibliei, am șters coloane care conțineau alte variante de studiu, le-am șters pentru o dimensiune mai mică a bazei de date, dar celor ce le doresc, le ofer cu plăcere.
Parola de la Administrare este "777" pentru orice membru, dar poate fi schimbată individual de fiecare administrator.
Ca o protecție suplimentară, acest script înregistrează în istoricul de logări și modelul telefonului, pentru membrii care intră folosind Opera Mini.
P.S, acest script este originar Lavalair, iar CSS-ul și harta din localitate-membru sunt copiate de pe site-ul lui IooN http://ioon.reteacrestina.ro.
Download script de aici.
Actualizarea de la versiunea anterioară se găsește în această pagină!

7 gânduri despre „Script filumina.ro 28-01-2016


 1. Update 05-02-2016 21:25:00
  Au fost remediate ceva probleme în fișierele cron_orar.php (linia 2) și f_filtru_bb.php (a fost implementată variabila $xyz).


 2. Update 11-02-2016 04:17:00
  Au fost șterse următoarele 3 linii din fișierul f_sterg.php:
  sterge_barnbuddy($la);
  sterge_ferma($la);
  sterge_t1($la);
  Sunt funcții de la 3 jocuri ne finalizate.


 3. salutare ma poate induma cine spre un tutorial ( ar fi bine video ) despre instare si confg. nu reusesc sal instalez, pe ce host as putea sal instalez (free)care ar suporta? va salut si o seara buna


  1. Tutorial video nu a fost făcut pentru acest script, dacă ai cunoștințe despre instalarea altor scripturi nu e nevoie decât să citești instrucțiunile din pagina scriptului.
   Acest script se poate instala și pe Acest hosting.


  1. Îți apare pe prima pagină, la Conturi ne validate ca ne validat când te conectezi ca administrator, sau modifici din baza de date valoarea coloanei `valid` la o valoare mai mare de „0”, coloană din tabela `membrii`.

Lasă un răspuns